Jämsän Helluntaiseurakuntaan voi liittyä, kun on tehnyt henkilökohtaisen ratkaisun uskoa Jeesukseen syntien sovittajana ja ottanut Uuden Testamentin mukaisen kasteen. Käytäntö on sama kaikissa Suomen Helluntaiherätykseen kuuluvissa seurakunnissa.

Kasteen kautta

Kaste on uskoontulon merkki. Helluntaiherätyksessä käytetään Raamatun mukaista ns. uskovien kastetta eli upotuskastetta. Jos olet tullut uskoon ja mietit kasteelle menoa, ota rohkeasti yhteyttä pastoriin. Kastetilaisuus järjestetään yleensä sunnuntain jumalanpalveluksen yhdeydessä tai yksityisesti.

Siirtotodistuksella

Mikäli kuulut jo johonkin helluntaiseurakuntaan tai muuhun vapaiden suuntien seurakuntaan ja haluat esimerkiksi asuinpaikan muutoksen takia liittyä Jämsän Helluntaiseurakuntaan, voit pyytää seurakunnastasi siirtotodistuksen, jonka seurakuntasi lähettää Jämsän Helluntaiseurakuntaan. Pastorimme ottaa sinuun mahdollisimman pian yhteyttä ja voitte yhdessä sopia ajankohdan, milloin sinut liitetään seurakuntaan.

Tunnustuksen perusteella

Mikäli olet uskossa ja olet ottanut uskovien kasteen, mutta et kuulu tällä hetkellä mihinkään seurakuntaan, voit liittyä Jämsän Helluntaiseurakuntaan kastetodistuksella tai oman tunnustuksesi perusteella.

 

Ennen jäseneksi liittämistä sinua pyydetään täyttämään jäsentietolomake, johon tulee tärkeimmät tietosi. Jäsenyys ei tuo mukanaan mitään juridisia tai taloudellisia velvoitteita. Uudet jäsenet toivotetaan tervetulleiksi sunnuntain jumalanpalveluksissa.

 

Lisätietoja kasteeseen ja jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä antaa pastori Jussi Heikkilä.