Pyhäkoulu (Ikäsuositus 3-10v)
Jämsän Helluntaiseurakunta järjestää lapsille omaa toimintaa sunnuntain Jumalanpalveluksen yhteydessä klo 11.30 alkaen pyhäkoululuokassa. Seurakunnan pienimmille ja heidän vanhemmilleen on käytössä lastenhoitohuone, josta on näkymä saliin sekä äänentoisto puhetta ja musiikkia varten.
Kids’ Action Night (Ikäsuositus: ala-asteikäiset)
Toiminnallinen ilta, joka järjestetään vuorotellen Vitikkalan ja Mäntykallion kouluilla noin kaksi kertaa lukuvuodessa. Ilta koostuu ohjelmaosuudesta, joka sisältää puhetta, näytelmiä ja musiikkia sekä toimintaosuudesta Action -pisteiden parissa. Pisteitä ovat esimerkiksi nuijasähly, kasvomaalaus, temppurata, jättitrampoliini, askartelu ja tietenkin herkkuja notkuva jättinyyttäripöytä.
Kids’ Action Night:sta on aina erillisilmoitus ilmoitustauluilla, nettisivuilla ja paikallislehti Vekkarissa.
Lasten leirit
Seurakunta järjestää joka kesä lasten leirin Iso Kirja -opistolla yhdessä naapuriseurakuntien kanssa. Keuruun, Mäntän ja Kuhmalahden Helluntaiseurakunnat ovat tuttuja yhteistyökumppaneita lapsi-ja nuorisotyössä.
Lasten leireistä on aina erillisilmoitus ilmoitustauluilla, nettisivuilla ja paikallislehti Vekkarissa.
Koulutyö
Keski-Suomen Helluntaiseurakunnilla on yhteinen koulutyöntekijä, joka vierailee Jämsän alakouluilla keskimäärin kerran vuodessa.
Pyhäkoulutyön yhteyshenkilö
Päivi Harjula
040 182 1400
paiviharjula@hotmail.com
Keski-Suomen koulutyöntekijä
Anniina Jakonen
040 501 2201

 

Jaa tämä sivu: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone